Inspiratie

15 ideeën om consistent content te delen op social media (infographic)

0
lachen met post op sociale media

Het belang van consistent content publiceren op social media is niet te onderschatten. Laat je niet regelmatig genoeg van je horen, dan verliezen je volgers je kanalen uit het oog. Dat zie je liever niet gebeuren.

Je wil natuurlijk ook relevante content blijven publiceren. Hoewel het geen kwaad kan oudere content opnieuw te delen of op een andere manier te brengen, kan je een nieuwsbericht of filmpje niet telkens opnieuw tonen.

Ben je op zoek naar ideeën voor nieuwe posts op sociale media om consistent te blijven publiceren? We hebben er 15 voor je klaar in de infographic onderaan.

Inspiratie voor sociale media

Click Dimensions heeft 15 frisse contentideeën voor sociale media verzameld in een infographic. Denk maar aan gevatte quotes voor Instagram, een behind the scenes voor je Facebookpagina of een persbericht voor LinkedIn.

Het hoeft trouwens niet altijd content te zijn die je zelf maakt. Blogs en nieuwsberichten uit de niche waarin je zelf actief bent kan je delen om volgers te laten weten dat je bezig bent met je vak. Zo’n posts zijn meteen ook een goed moment om aan volgers te vragen wat zij zelf vinden van een aankondiging of nieuwsbericht.

Meer lezen: In 6 stappen naar een beresterk plan voor social media.

Helemaal handig aan de infographic, is dat je onderaan ook meekrijgt welke soort content het best werkt op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. Tips die je helpen nieuwe content optimaal te laten presteren op sociale media.

Nieuwsgierig naar alle contentideeën? Check de infographic hieronder. Voor een groter exemplaar kan je op de afbeelding klikken.

15 contentideeën voor sociale media (infographic)

Google gebruikt nieuw systeem om paginatitels te genereren

Vorig artikel

Google scherpt advertentiebeleid aan met three strikes-programma

Volgend arikel

Je vindt dit vast ook leuk

Commentaren

Commentaren zijn afgesloten.

Meer in Inspiratie